2011. július 1., péntek

Megszületett a döntés!

És akkor már minden okés? Indul a mandula?
Nem akarlak már az elején megrettenteni, sem a kedvedet végérvényesen elvenni! Inkább felvértezni egy harcra, amely egészen biztosan a Te győzelmedet hozza, ha hiszel benne. Pontosabban önmagadban!
Hiszel?
Na akkor itt most ragadjunk is le egy egészen kicsit.
Hiszel önmagadban? Határozott igen?
Akkor folytatjuk... :)
Mindjárt.

Kicsit bizonytalan az igen, vagy ugyanennyire bizonytalan a nem? Nem számít. Ez a blog pontosan azért kelt életre, hogy segítsen határozottá tenni az igent! Nem kicsi a cél!! De mentségemre szolgáljon, hogy én hiszek ebben a célban és hiszek önmagamban, hogy hitelesen lehetek e cél szolgálatában! :)

És persze beszélnünk kell a határozottan nem-et mondók táborával is. Nem hiszel magadban? Biztos? Ez tény? Szerintem sikerül majd megingatnom Téged is, ha időben előre haladva olvasója maradsz blogomnak. :)

Akkor kanyarodjunk vissza az elejére!
Jó a hír, megszületett a döntésed. Összeraksz valami különleges, egyedi, ütős dolgot, ami igazán fontos és maradandó a világban. Remélem, hogy nem kell túlragoznom, teljesen mindegy, hogy a saját személyiséged megerősítéséről vagy éledező kisvállalkozásodról beszélünk. Rendben?
Végiggondoltad, hogy mibe vágsz bele?
Lesz kitartásod?
Elszántságod?
Tisztán látod, hogy senkinek sincs joga elbizonytalanítani vagy megkérdőjelezni mindazt, amiben Te hiszel?
Akkor is folytatod, ha túl sok lesz a nehezítő körülmény?
Képes vagy megrázni magad és felpörögni, ha valami miatt kicsit "megpadlózol"?
Na jó... ha tényleg nem csak illúzió és VALÓBAN megszületett az a döntés, akkor van miről beszélnünk, akkor érdemes szövetkeznünk... és ELÉRNI A CÉLJAID, még akkor is, ha azok a csillagokig érnek!
Benne vagy?



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése